Cv kort fortalt

 • 1996 startede i Delikatessen i Kvickly i Hadsten som ung pige i weekenderne.
 • 1998 startede min erhvervsuddannelse i Kc storkøb i Hadsten centret. Slagter med delikatesse som speciale.
 • 2002 læretiden er overstået og svendebrevet er i hånden. bliver i Kc ca 6 måneder.
 • 2003 flytter til Aalborg og arbejder som vikar for udfordre mig selv og lære en masse på kort tid
 • 2003 efterår. får arbejde i Kokkens køkken. En delikatesse forretning med Mix & match håndmadder 🙂 Meget anerkendt i Aalborg på det tidspunkt og derfor meget travl. Min første tanke om at blive selvstændig kom i den korte periode jeg arbejdede her.
 • Inden jeg startede i Kokkens køkken havde jeg søgt job som smørrebrødsjomfru hos Dfds seaways
 • 2004 starter som smørrebrødsjomfru hos Dfds seaways på ruten mellem København og Oslo. Pearl of Scandinavia
 • 2006 tilbage til fastland. Skibet blev skiftet ud med den gamle arbejdsplads i Hadsten centret. Kc var blevet købt af Super Best. Jeg blev ansat som Delikatesseleder og var med under ombygning af delikatessen og slagterafdelingen og med i opstarten af den flotte nye afdeling. Dog var ønsket om et mere selvstændigt liv under optakt og jeg kunne ikke stille mig tilfreds med indblanding i arbejdet fra øvre chefer.
 • 2008 arbejdede i denne periode som vikar i silkeborg-randers
 • 2008 efterår blev ansat i en projektansættelse i Super Best på Bøsbrovej for at finde ud af hvorfor Delikatessen trods mange kunder ikke tjente penge. Det lykkedes og vi fik vendt stedet til en god forretning og blev herefter ansat.
 • 2009 kom til Super Best i Tranekær centret som Delikatesse leder. En meget spændende forretning med gode faste kunder. Super Best mente dog i udgangen af 2011 at det ville være bedst at gøre delikatessen selvbetjent. Jeg mistede interessen for arbejdet da min faglige stolthed ikke kunne bære dette.
 • Her havde jeg mit sidste job inden jeg blev selvstændig.
 • 30 Marts 2012 Tanja’s DeliCafé åbner dørene første gang. Husker en af dagene i de første par uger med en omsætning på 45 kroner som en grusom lang dag 🙂 Men sådan er det heldigvis ikke længere 😀 Dagene flyver og tiden går stærkt, når man altid gerne vil gøre alting bedre end dagen før.
 • 2014 bliver jeg større og større og februar 2015 bliver jeg mor til en skøn lille Lily som jeg skulle bruge noget kvalitetstid sammen med.
 • ca marts 2016 starter jeg min webshop www.delilet.dk og det er her vi er nu.. Tiden flyver igen og vi får mere og mere travlt.
 • 1 Juni 2017 omstrukturerede jeg begge forretninger, så Tanja’s DeliCafé kunne koncentrere sig om Take-away og bestilling af sandwich og uspecificerede tapasbakker til afhentning i Randers C som altid. Efter den dato laves og leveres alle bestillinger fra DeliLet.dk og bestilles på webshoppen. Vi prøver at følge med tiden og det er jo på nettet alt foregår siger de kloge. Det passer ikke altid helt for telefonen er stadig et vigtigt element i 7 ud af 10 bestillinger 🙂 Men det er såmænd også dejligt at tale med kunderne når man ikke ser nogen til dagligt så ring bare og spørg.

Tanja Madsen

Fra Hadsten

Bosat i Laurbjerg sammen med Eli, datteren Lily og katten Meyer(opkaldt efter Huset på Christianshavn)

Ejer af DeliLet.dk og Tanja’s DeliCafé

Elsker at spille fodbold og har spillet (minus 2 år) siden 1992.

Er sponsor i Randers Fc dels fordi at jeg kan lide fodbold men mest fordi jeg synes holdet er værd at støtte og det har været spændende at følge holdet i de mange år de har haft vokseværk.

Vil utroligt gerne være selvforsynende om sommeren, i det private, men ambitionerne kræver tid som jeg ikke altid har 😉 Som regel er der dog altid agurk, tomat og et hav af krydderurter at finde.

 

Det var kort fortalt om min karriere som jeg aldrig ville have haft succes med hvis det ikke var for min skønne familie, mine nære venner og deres opbakning.

Og tusind tak til alle de fantastiske personer jeg har mødt gennem min indtil videre meget spændende færd.

Tak til jer alle 🙂